A ház

A vendégház egész évben csendes, nyugodt környezettel várja vendégeit. A két darab 2 fős szobában összesen 4 fő teljes körű és kényelmes elhelyezését tudjuk biztosítani. Igény esetén kihúzható kanapé áll rendelkezésre. Minden ágyneműnk anti-allergén, beleértve a takarókat, a nagypárnákat és a kispárnákat is.

A fürdőszoba zuhanyzós, mosógéppel felszerelt. Törölköző (strandoláshoz is)és hajszárító is van.
A konyhában gáztűzhely, alulfagyasztós hűtőszekrény, kávé- és teafőző, mikrohullámú sütő van, valamint evőeszközök, edények, és minden olyan eszköz, ami a főzéshez szükséges.

A házban társasjátékok, kártyák, az udvaron hinta, hintaágy, és tűzrakó hely is található, kérésre nyársat és bográcsot (állvánnyal együtt) ingyenesen biztosítunk.
Parkolási lehetőség az udvaron is lehetséges.

A hátsó, elkerített gazdasági udvaron baromfik és tehenek színesítik az élővilágot.
A háznál megtermelt tojás és tehéntej igény esetén megkóstolható, vásárolható, ha éppen rendelkezésre áll. A környéken friss hal, méz, valamint házi sajt kapható.

A háznál három macska és három barátságos, szófogadó kutya él, akik nagyon szeretik a gyerekeket, de idegen kutyákkal sajnos nem jönnek ki, így kutyás vendéget sajnos nem fogadhatunk.

A vendégek a Fehér Villában egyedül lakhatnak, tulajdonosként mi az udvaron belül egy teljesen külön álló házban élünk.

A szomszéd ház is kiadó, így szükség esetén megoldható, hogy nagyobb baráti társaságot is elszállásoljunk.Copyright (c) 2012. fehervilla.hu. All rights reserved.